Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
940,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " بررسی هزینه و سود سیستمهای تاکسی الکتریک(خودرو الکتریکی)هواپیما " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
بررسی هزینه و سود سیستمهای تاکسی الکتریک(خودرو الکتریکی)هواپیما
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Journal of Air Transport Management
سال انتشار
2014
کد محصول
1003696
تعداد صفحات انگليسی
8
تعداد صفحات فارسی
29
قیمت بر حسب ریال
940,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
2 مگا بایت
تصویر پیش فرض




Abstract

This research presents a detailed analysis of both the positive and negative aspects related to electric taxiing for aircraft. We focus on the economic impacts of using an electric taxiing system and evaluate possible savings and costs. We also identify several threats connected with the introduction of these systems to aircraft operations. In the last part of the research, we predict future developments and potential impacts on air operators and airports

چکیده

این تحقیق به بررسی دقیق جنبه های مثبت و منفی تاکسی الکتریک هواپیما میپردازد. تمرکز ما برروی تاثیرات اقتصادی استفاده ازسیستم تاکسی هواپیما بوده و مقدار هزینه ها و راههای ممکن کاهش آنرا محاسبه میکنیم.همچنین به معرفی تهدیدهای گوناگونی میپردازیم که ممکن است در ابتدای بکارگیری این سیستم درهواپیماها،با آن مواجه شویم.در بخش آخرتحقیق،پیشرفتهای آینده و اثراث بالقوه آن بر کاربران هوایی و فرودگاه ها را پیش بینی میکنیم.

1-مقدمه

سیستمهای تاکسی الکتریک بر پایه ایده موتور الکتریکی اضافه ای طراحی شده اند که هواپیما با استفاده از آن و بدون نیاز به موتور اصلی،میتواند حول فرودگاه حرکت کند. انرژی الکتریکی بوسیله APUS(auxiliary power units)توزیع میگردد. سه کارخانه موجود هستند که بر روی چنین سیستمهایی کار میکنند:ال تری(L3)،سافران-هانیول(Safran-Honeywell)و ولتاگ(Wheeltug). هیچکدام از این سه کارخانه اجازه استفاده از این سیستمها در هواپیما را ندارند.گرچه شرکت ولتاگ برای اخذ این مجوز راه زیادی را پیموده است.برطبق برآورد شرکت سافران-هانیول،سیستم در سال 2016 آماده تحویل میگردد اما در سال 2013 و در نمایشهای هوایی پاریس به نمایش درآمد.شرکت ال تری در ژانویه 2013 از مسیر رقابت خارج شد و به کار خود برروی پروژه پایان داد.(Aircraft Technology, 2013). با وجود اینکه هیچ تولیدکننده ای مجوز معتبر نداشت، اما سفارشات آینده را قبول کردند.علاقه کاربران هوایی که توسط مطبوعات منتشر میشد،باعث قبول سفارش توسط تولید کننده ها میشد...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی برق در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



electric taxi systems for aircraft

ثبت سفارش جدید