Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده روانشناسی /

عنوان ترجمه شده مقاله: رابطه بین هوش هیجانی و پرخاشگری: یک بررسی نظام مند

هوش هیجانی (EI) که به عنوان مجموعه ای از توانایی ها برای درک، استفاده، فهم و مدیریت هیجانات تعریف می شود که مرتبط با تعدیل بهتر فیزیولوژیکی می باشد.

Abstract

Emotional intelligence (EI), defined as a set of abilities for perceiving, using, understanding, and managing emotions, has been associated with a better psychosocial adjustment. Empirical studies have found a positive relationship of EI with social function and a negative one with conflicts in social relationships. The purpose of this study was to systematically review available evidence on the relationship between EI and aggression. PubMed, PsycINFO and Scopus were searched for relevant articles in English and Spanish, and 19 eligible studies were identified. Together, these studies provide strong evidence that emotional abilities and aggressive behavior are negatively related: people with higher EI show less aggression. This relationship appears to be consistent across ages (from childhood to adulthood), cultures, types of aggression, and EI measures. Few studies have assessed EI using ability tests, and none of the eligible studies was longitudinal or experimental. These findings are discussed in relation to future research on aggression and strategies to prevent and manage it based on EI

چکیده

هوش هیجانی (EI) که به عنوان مجموعه ای از توانایی ها برای درک، استفاده، فهم و مدیریت هیجانات تعریف می شود که مرتبط با تعدیل بهتر فیزیولوژیکی می باشد. مطالعات تجربی یک رابطه مثبت از هوش هیجانی را با عملکرد اجتماعی، و یک رابطه منفی با درگیری ها در روابط اجتماعی را نشان دادند. هدف از این پژوهش، بررسی نظام مند شواهد موجود در رابطه ی بین هوش هیجانی و پرخاشگری می باشد. پابمد، سایک اینفو و اسکوپوس به جهت مقالات مرتبط به زبان های انگلیسی و اسپانیایی جستجو شده و 19 پژوهش مطلوب شناسایی شده بودند. علاوه بر این، این مطالعات شواهد قوی ارائه می کنند که توانایی های هیجانی و رفتار پرخاشگرانه رابطه منفی دارند: افراد با هوش هیجانی بالاتر، پرخاشگری کمتری نشان می دهند. به نظر می رسد که این رابطه سازگار با همه سنین (از کودکی تا بزرگسالی)، فرهنگ ها، انواع پرخاشگری ها، و معیارهای هوش هیجانی باشد. مطالعات اندکی هوش هیجانی را با استفاده از آزمون های توانایی ارزیابی کرده اند و هیچ یک از مطالعات مطلوب، طولی یا تجربی نبودند. این یافته ها در رابطه با تحقیقات آتی در مورد پرخاشگری و استراتژی هایی برای مهار و مدیریت آن بر اساس هوش هیجانی بحث می شوند.


موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " علوم تربيتی " با موضوع " رابطه بین هوش هیجانی و پرخاشگری: یک بررسی نظام مند " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
رابطه بین هوش هیجانی و پرخاشگری: یک بررسی نظام مند
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Aggression and Violent Behavior
سال انتشار
2014
کد محصول
1002988
تعداد صفحات انگليسی
8
تعداد صفحات فارسی
20
قیمت بر حسب ریال
1,281,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
414 کیلو بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده علوم تربيتی , روانشناسی را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 1281500 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده علوم تربيتی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




Emotional intelligence
aggression

تاریخ انتشار در سایت: 2015-01-17
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله علوم تربيتی در موسسه البرز

نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

نظرات کاربران به این صفحه

*
*
منشکرم

ثبت سفارش جدید