Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
968,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " آمار " با موضوع " رویکردی بر عدم درستی باقی‌مانده، مربوط به آماره‌های ترتیبی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
رویکردی بر عدم درستی باقی‌مانده، مربوط به آماره‌های ترتیبی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Statistics & Probability Letters
سال انتشار
2015
کد محصول
1011218
تعداد صفحات انگليسی
7
تعداد صفحات فارسی
14
قیمت بر حسب ریال
968,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
519 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



 Abstract

We propose the measure of residual inaccuracy of order statistics and prove a characterization result for it. Further we characterize some specific lifetime distributions using residual inaccuracy of the first order statistics. We also discuss some properties of the proposed measure

چکیده

 در این مقاله قصد داریم مقیاسی از عدم درستی مانده‌ی مربوط به آماره‌های ترتیبی را ارائه دهیم و نتایج مشخص‌سازی را نیز برای آن مطرح سازیم. همچنین بعضی از توزیع‌های طول عمر خاص را با استفاده از عدم درستی مانده برای آماره‌های مرتبه اول ارائه خواهیم داد. همچنین مشخصه‌های مقیاس پیشنهادی را بررسی خواهیم کرد.

1-مقدمه

 فرض کنید X و Y دو متغیر تصادفی غیر منفی بوده که تابع چگالی احتمالاتی (pdf) آن‌ها به ترتیب به‌صورت f و g نشان داده می‌شود. در معادلات زیر، مقیاس عدم قطعیت مرتبط با متغیر X قانون (1984) و مقیاس تشخیص X بر روی Y (کولاک (1959) به ترتیب نشان داده‌شده است:


با ترکیب دو معادله‌ی 1 و 2 ، داریم:

 مقیاس حاصله را می‌توان مقیاس عدم دقت مرتبط با متغیرهای تصادفی X و Y دانست(کرید 1961).

در تحلیل بقا و آزمون طول عمر ، سن فعلی مدنظر سیستم را می‌توان در نظر گرفت. بنابراین، برای محاسبه‌ی عدم دقت مانده از یک دستگاهی که تا زمان t باقی‌مانده است، مقیاس‌هایی که در (1)-(3)  تعریف‌شده‌اند، مناسب نیستند. ابراهیمی(1996) یک متغیر تصادفی  را در نظر گرفته است و عدم قطعیت  و تشخیص یک چنین سیستمی را به‌صورت زیر تعریف کرده است:

که در این معادلات، .

بدیهی است زمانی که ، معادلات 4 و5 به ترتیب به (1) و (2) کاهش پیدا می‌کنند...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله آمار در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید