Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,331,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی معدن " با موضوع " یک روش عملی برای آنالیز برگشت شکست دامنه ها در توده سنگ های با درزه های نزدیک به هم " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
یک روش عملی برای آنالیز برگشت شکست دامنه ها در توده سنگ های با درزه های نزدیک به هم
نویسنده/ناشر/نام مجله :
International Journal of Rock Mechanics and Mining Sciences
سال انتشار
1998
کد محصول
1007234
تعداد صفحات انگليسی
15
تعداد صفحات فارسی
35
قیمت بر حسب ریال
1,331,000
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



 Abstract

Where closely jointed rock masses are encountered in slopes, failure can occur both through the rock mass, as a result of combination of macro and micro jointing, and through the rock substance. Determination of the strength of this category of rock mass is extraordinarily difficult since the size of representative specimens is too large for laboratory testing. This difficulty can be overcome by using a non-linear rock mass failure criterion or by back analysis of such slopes to estimate the rock mass strength. In this paper, a practical procedure and a computer program are presented for the back determination of shear strength parameters mobilized in slopes cut in closely jointed rock masses which obey a non-linear failure criterion rather than a linear one. The procedure shows that the constants to derive normal stress dependent shear strength parameters of the failed rock masses can be determined by utilizing a main cross-section and without a pre-determined value of rock mass rating (RMR). Trials are made for different RMRmand RMRs values corresponding to various possible combinations of the constant m ands, which are used in the Hoek–Brown failure criterion, satisfying the limit equilibrium condition. It is also noted that the procedure provides a quick check for the rock mass rating obtained from the site investigations. The method is used in conjunction with the Bishop's method of analysis based on circular slip surfaces. The procedure outlined in this paper has also been satisfactorily applied to documented slope failure case histories in three open pit mines in Turkey

چکیده

جایی که در دامنه ها (شیب ها) با توده سنگ های با درزه های فشرده (نزدیک به هم) مواجه می شویم، شکست می تواند در توده سنگ، در نتیجه ترکیبی از درزه خوردگی های ماکرو و میکرو، و در جنس سنگ رخ دهد. تعیین قدرت این نوع توده سنگ فوق العاده مشکل است چراکه که اندازه نمونه معرف برای آزمایش بیش از حد بزرگ است. با استفاده از یک معیار شکست توده سنگ غیر خطی و یا با آنالیز برگشت چنین دامنه هایی برای ارزیابی قدرت توده سنگ می توان بر این سختی غلبه کرد. در این مقاله، یک روش عملی و یک برنامه کامپیوتری برای تعیین برگشت پارامترهای قدرت برشی مجهز در دامنه های برش خورده در توده سنگ های با درزه های فشرده ارائه شده است که از یک معیار شکست غیر خطی به جای یک معیار شکست خطی اطاعت می کند. این روش نشان می دهد که ثابت های –لازم- به منظور استنتاج تنش نرمالِ وابسته به پارامترهای مقاومت برشی توده سنگ های شکسته شده را می توان با استفاده از یک مقطع- عرضی اصلی و بدون مقدارِ از پیش تعیین شده رتبه بندی توده سنگ (RMR) تعیین نمود. آزمایشات برای مقادیر مختلف RMRm و RMRs مربوط به ترکیبات احتمالی مختلف ثابت m و s، که در معیار شکست هوک - براون استفاده شد انده، انجام گرفت، که وضعیت تعادل حد را براورده می کنند. همچنین ملاحظه شده است که این روش یک بررسی سریع را برای رتبه بندی توده سنگِ به دست آمده از بررسی های سایت فراهم می کند. این روش به همراه روش Bishopِ آنالیز مبتنی بر سطوح لغزش دایره ای مورد استفاده قرار گرفت. این روش که بطور خلاصه در این مقاله ذکر شده، همچنین بطور رضایت بخشی برای مستند نمودن تاریخچه شکست دامنه در سه معدن روباز در ترکیه مورد استفاده قرار گرفت.

1-مقدمه

در توده سنگ دارای مجموعه ناپیوستگی های به وضوح تعیین شده، مکانیزم های شکستگی مربوط به ناپیوستگی ها را می توان آنالیز نمود و پایداری دامنه های حفاری شده در آن توده سنگ را می توان محاسبه نمود مشروط بر اینکه مقاومت برشی در امتداد ناپیوستگی ها شناخته شده باشد. با این حال، یک چنین رویکرد تحلیلی ممکن است برای دامنه های حاوی مجموعه ناپیوستگی های متعدد با تغییرات زیادی در خصوصیات مکانیکی عملی نباشد. محاسبات مستمر (پیوستار/پیوسته) برای سازه های مهندسی در و یا بر روی توده سنگ، چه تحلیلی یا عددی، نمی تواند مناسب باشد، چرا که ساده سازی بیش از حد، از حضور توده سنگ به عنوان یک پیوستار حاصل می گردد...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی معدن در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید