Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,210,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی عمران " با موضوع " اثرات سیستم برنامه ریزان نهایی بر شبکه های اجتماعی در بین گروه های شغلی صنعت ساختمان " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
اثرات سیستم برنامه ریزان نهایی بر شبکه های اجتماعی در بین گروه های شغلی صنعت ساختمان
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Journal of Construction Engineering and Management
سال انتشار
2015
کد محصول
1011993
تعداد صفحات انگليسی
10
تعداد صفحات فارسی
22
قیمت بر حسب ریال
1,210,000
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
13 مگا بایت
تصویر پیش فرض



 چکیده

تفکر سیستم ناب در خصوص ساز و کارهای سیستمهای تولیدی ساخت و ساز اشاره میکند که سیستم برنامه ریزان نهایی (LPS) گردش کار را از طریق ایجاد گردش دریافت و با تفکیک بسته کاری بر اساس تکامل بهبود میدهد. با این حال، شواهد تجربی نشان میدهند که LPS حتی در صورت اجرای نسبی، میتواند گردش کار را بهبود دهد. این نویسندگان فرض میکنند که LPS یک شبکه اجتماعی در بین پیمانکاران فرعی ایجاد میکند که موجب ارتقاء هماهنگی میگردد. 12 پروژه ساختمان مسکونی با استفاده از اقدام پژوهی در طی یک دوره 7 تا 16 ماهه بررسی شدند تا اثرات LPS بر شبکههای اجتماعی ارزیابی گردد. با مقایسه پروژهها بر اساس امتیاز بالا و پایین شاخص برنامه ریزی بهترین شیوهها، درجه مرکزیت گروههای شغلی افزایش قابل توجه یافته و تعداد کانالهای فعال ارتباط ضروری تقریباً دو برابر شد که این امر نشان میدهد هرگاه LPS به طور جامعتر اجرا شود، شبکههای اجتماعی تقویت میشوند. این نتایج در درک جدیدی از LPS و ساز و کارهای آن نقش دارد. LPS نه تنها در سطح فنی برای بهبود کنترل تولید عمل میکند، بلکه اثرات اجتماعی نیز داشته و روابط بین تیمهای اجرایی را تشکیل میدهد که در بهبود هماهنگی نقش دارند.

-1مقدمه

تفکر سیستم ناب در خصوص ساز و کارهای سیستمهای تولیدی ساخت و ساز اشاره میکند که سیستم برنامه ریزان نهایی (LPS) گردش کار را از طریق ایجاد گردش دریافت منابع بهبود داده و با مجزا کردن بستههای کاری که آماده اجرا نیستند، موانع را برطرف میسازد (بالارد، 2000). مدل سازی اقتصادی نظریه بازی نشان داده است که شکاف اطلاعاتی بین مدیران پروژه و پیمانکاران فرعی کاهش یافته و در نتیجه، اعتماد پذیری به تصمیمات  در خصوص تخصیص منابع بهبود مییابد (ساکس و هارل، 2006). با این وجود، مشاهدات در سایت ساختمانی نشان داده است که حتی اگر LPS به طور نسبی و مثلاً بدون برنامه ریزی آینده نگر، فرایند آماده سازی یا بازخورد (سنجش درصد تکمیل برنامه (PPC)) اجرا شود، باز هم به نتایج مثبت دست مییابد. نویسندگان زیادی اجرای LPS را گزارش کردهاند که نسبی بوده و گاهی به جلسات هفتگی برنامه ریزی کار (WWP) تقلیل مییابد، به این دلیل که یا LPS فقط با استفاده از جلسات WWP اجرا شده و پیشرفتی نداشته است و یا اینکه اجرای آن در مقیاس کامل با گذشت زمان تنزل یافته است (حمزه، 2009؛ ویانا و همکاران، 2010). این نویسندگان فرض میکنند که بخشی از توجیه این موضوع این است که جلسات WWP یک شبکه اجتماعی (SN) در بین پیمانکاران فرعی ایجاد کرده، اطمینان و ارتباط را بهبود داده و بدین ترتیب، هماهنگی را ارتقا و گردش کار را بهبود میدهند…

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی عمران در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی عمران در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




Building construction
Last Planner System
Social network analysis
Communication

ثبت سفارش جدید