Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی پزشکی " با موضوع " طراحی هیدروژل ها برای انتقال داروی کنترل شده " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
طراحی هیدروژل ها برای انتقال داروی کنترل شده
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Nature Reviews Materials
سال انتشار
2016
کد محصول
1012053
تعداد صفحات انگليسی
13
تعداد صفحات فارسی
42
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

سیستم ­های انتقال هیدروژلی می­توانند نتایج درمانی سودمند انتقال دارو را بهبود بخشند و بدین دلیل کاربرد بالینی پیدا کرده­اند. هیدروژل­ ها می­توانند کنترل فضایی و زمانی آزادسازی عوامل درمانی مختلف از جمله داروهای مولکول کوچک، داروهای ابرمولکولی و سلول­ ها را به عهده گیرند. با توجه به خصوصیات فیزیکی قابل تنظیم، تجزیه­ پذیری کنترل­ شونده و توانایی محافظت از داروهای ناپایدار در برابر تجزیه، هیدروژل­ ها را می­توان به عنوان الگویی به کار برد که برهم­ کنش­های فیزیکی – شیمیایی مختلف با داروهای کپسوله شده روی آن رخ دهد تا دارو به صورت کنترل شده آزاد شود. در این مقاله مروری، ما مکانیسم ­های چندگانه مربوط به طراحی سیستم ­های انتقال داروی هیدروژلی را پوشش می­ دهیم و تمرکزمان بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شبکه هیدروژلی و برهم ­کنش­های هیدروژل – دارو در شبکه و در مقیاس­ های مولکولی (یا اتمی) است. ما نحوه برهم ­کنش مکانیسم ­های مختلف و یکپارچه ­سازی آنها برای کنترل زمان و فضا در زمان مصرف دارو را مورد بحث و بررسی قرار می ­دهیم. همچنین داده ­های آزادسازی تجربی را از مقالات گردآوری می­کنیم، اقدامات بالینی تا به امروز برای این سیستم را مرور می­کنیم و مقایسه ­های کمّی بین سیستم ­های مختلف ارائه می­کنیم تا دستورالعملی برای طراحی معقول سیستم­ های انتقال هیدروژلی ارائه شود.

1-مقدمه

مصرف دارو به روش مرسوم، نیازمند دوز بالا و مصرف مکرر برای ایجاد آثار درمانی است؛ این امر می­تواند کارایی کلی و موافقت بیمار را کاهش دهد و منجر به آثار جانبی شدید و حتی سمیت شود [1 – 3]. به عنوان مثال، مصرف درون­وریدی اینترلوکین – 12 (IL-12) منجر به سمیت­ های سیستماتیک شد که خود موجب مرگ­ومیر در آزمایش بالینی گردید [4]. مصرف خوراکی که متداول ترین شیوه انتقال دارو است، دچار محدودیت­ هایی از نظر هدف­ گیری ضعیف و زمان گردش کم است (کمتر از 12 ساعت) [5]. داروهای پپتیدی و پروتئینی اغلب نیمه ­عمرهای سرمی کوتاهی دارند که تنها از چند دقیقه تا چند ساعت طول می ­کشد [6]. برای بررسی این مسئله، تحقیقات انجام شده در دهه­ های اخیر بر سیستم ­های انتقال داروی کنترل شده از جمله غشاها، نانوذرات، لیپوزوم ­ها و هیدروژل­ ها متمرکز شده است [7، 8]. این سیستم­ های انتقال دارو می­توانند دسترس ­پذیری داروها برای سلول و بافت را در طول زمان و فضا کنترل کنند...

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی پزشکی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی پزشکی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



drug delivery

ثبت سفارش جدید