Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده مهندسي نساجی /

عنوان ترجمه شده مقاله: سنتز ماده ضدآتش فاقد هالوژن و کاربرد آن روی پلی پروپیلن

ترجمه مقاله درباره ماده ضدآتش، آماده دانلود است. هدف این مقاله، سنتز ماده ضد آتش فاقد هالوژن و دوستدار محیط زیست بر پایه فسفر برای کاربرد روی پلی پروپیلن بود.

چکیده

هدف از کار انجام ­شده در اینجا، سنتز ماده ضد آتش فاقد هالوژن و دوستدار محیط زیست بر پایه فسفر برای کاربرد روی پلی­پروپیلن بود. پلی­پروپیلن در دمای اتاق به شدت آتشگیر است و تقریباً زغالی به جا نمی­گذارد. ماده ضد آتش سنتز­شده مقادیر شاخص حد اکسیژن (LOI) پلی­پروپیلن را افزایش داده و همچنین از ریزش مذاب جلوگیری می­کند. با این حال، مشاهده شد که مقاومت گسیختگی فیلامنت­ های پلی­پروپیلن عمل شده، با افزایش غلظت ماده ضد آتش کاهش می­یابد. پایداری گرمایی پلی­پروپیلن نیز با افزایش دمای تخریب، افزایش می­یابد.

فهرست مطالب

1- مقدمه

2- مواد و روش­ها

1-2-مواد

2-2 طرح واکنش

3-2- سنتز ترکیب ضدآتش

4-2-تهیه پلی­پروپیلن ضدآتش

5-2- شناسایی و آزمایش پلی­پروپیلن ضدآتش شده

3- نتایج و بحث

4- نتیجه ­گیری
1-مقدمه

مهمترین خاصیت پلی­پروپیلن امکان کاربرد آن به صورت اشکال مختلف لیفی است. دمای ذوب پایین آن (C˚170-160) در بسیاری از مراحل تولید لایه­ های بی­بافت مزیت مهمی به حساب می­آید. ضد آتش کردن پلی­پروپیلن به شدت سخت است. پلی­پروپیلن خالص در دمای اتاق بسیار آتشگیر است و تقریبا هیچ زغالی به جا نمی­گذارد. آتشگیری بالا و مقدار شاخص حد اکسیژن پایین (4/17)، کاربرد آن را در بسیاری از زمینه­ ها با محدودیت مواجه کرده است. زمانی­که مشتعل می­شود، پلی­پروپیلن با شعله بدون دود می­سوزد و زغالی به جا نمی­گذارد. همراه با سوختن، ریزش مذاب که خود عاملی خطرناک است نیز مشاهده می­شود. بنابراین، عامل ضدآتش نه تنها باید باعث خاموش شدن آتش شود، بلکه باید از ریزش پلیمر نیز جلوگیری کند. به همین دلیل پلی­پروپیلن ضدآتش شده برای توسعه در زمینه­ های مختلف مورد نیاز است.

ترکیبات هالوژن­دار به همراه تری اکسید آنتیموان به عنوان عامل تشدیدکننده، جزء مواد متداول برای ضدآتش کردن پلی­پروپیلن است. با این حال، با توجه به جنبه ­های ایمنی و مشکلات زیست محیطی، استفاده از بعضی از این مواد به دلیل آزادسازی گازهای سمی و دودهای خورنده در حین سوختن محدود شده است. چیو و وانگ خواص ضدآتش پلی­پروپیلن عمل­ شده با آمونیوم پلی فسفات را بررسی کردند...

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسي نساجی " با موضوع " سنتز ماده ضدآتش فاقد هالوژن و کاربرد آن روی پلی پروپیلن " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
سنتز ماده ضدآتش فاقد هالوژن و کاربرد آن روی پلی پروپیلن
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Indian Journal of Fibre & Textile Research
سال انتشار
2013
کد محصول
1000265
تعداد صفحات انگليسی
5
تعداد صفحات فارسی
10
قیمت بر حسب ریال
676,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
584 کیلو بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده مهندسي نساجی را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 676500 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده مهندسي نساجی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:





Flame retardant
Polypropylene
Phosphorous based flame retardant
Thermal stability

تاریخ انتشار در سایت: 2013-11-13
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسي نساجی در موسسه البرز

نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

ثبت سفارش جدید