Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
841,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " مدل چند کاره باتری لیتیومی و تبدیل ولتاژ نوری انرژی خورشیدی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مدل چند کاره باتری لیتیومی و تبدیل ولتاژ نوری انرژی خورشیدی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Photovoltaic Specialists Conference, 2008. PVSC '08. 33rd IEEE
سال انتشار
2008
کد محصول
1000040
تعداد صفحات انگليسی
5
تعداد صفحات فارسی
11
قیمت بر حسب ریال
841,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
3 مگا بایت
تصویر پیش فرض




چکیده

حجم عظیمی از تحقیقات انجام شده در زمینه ی فتوولتاییک (انرژی الکتریکی حاصل از تابش نور) به گسترش ابداعات و خلاقیت ها در زمینه تکنولوژی مدل پایه اختصاص یافت است. اکنون کاربرد یک تابع ذخیره ساز انرژی بعنوان یک منبع تأمین توان الکتریکی غیر دائمی که بتواند بین بکارگیری منبع انرژی و تولید آن تعادل برقرار کند مدنظر است.

یک سیستم فتوولتاییک در صورتی پدید می آید که تمام قسمتهای تشکیل دهنده آن از جمله: صفحه خورشیدی، باتری، مبدل ها، بخش کنترلی الکتریکی و کابلها در یک مجموعه ی واحد کنار هم قرار بگیرند. تکنولوژی های متنوعی در زمینه ی باتری های بکار رفته در سیستم های فتوولتاییک فعلی وجود دارد که مشخصات شارژ و دشارژ مختص به خود را دارند. به نظر می رسد که تکنولوژی یون-لیتیوم به دلیل انرژی مفید بالا، چگالی انرژی زیاد، قابلیت دشارژ کامل، طول عمر زیاد و منحنی توان خروجی استوانه ای یا منشوری، می تواند بهترین گزینه جهت طراحی باتری باشد. جهت بهینه سازی عملکرد باتری، شرایط گوناگونی مورد نیاز می باشد و با کنترل سیستمهای زیرمجموعه، مجموعه مدل باتری و نیز ساختار پایه ای باتری، این بهینه سازی قابل دسترسی خواهد بود. سیستم مدیریت الکتریکی که در این مقاله ارائه گردیده، قصد دارد با مطرح نمودن پیشنهاداتی به بهینه نمودن عملکرد و نیز پروسه ی ساخت یک باتری کمک کند تا هم قابلیت اطمینان را در باتری بالا برده و هم هزینه ها را حداقل نماید. از سوی دیگر جهت رسیدن به یک سیستم مدیریت الکتریکی بهینه شده، بایستی مطالعاتی درباره ی الگوریتم توان بهینه ی شارژ و دشارژ در یک باتری یون- لیتیوم صورت پذیرد. این مقاله شکل جدیدی از یک مدل ترکیبی با چندین تابع مجتمع ساز را شرح داده و جهت نیل به این هدف از باتری یون-لیتیوم و الگوریتم های کنترلی جدید بهره گرفته است.

فهرست مطالب

1-مقدمه

2-توصیف مدل  چند کاره

3-مشخصات مدل چند کاره

4-نتایج شبیه سازی

5-نتایج تجربی

6-نتیجه گیری

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.

 


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی برق در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




Energy storage
Photovoltaic systems
Solar power generation
Solar energy

ثبت سفارش جدید