Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,331,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مديريت " با موضوع " نوآوری بسته و یا باز؟ حل مسأله و انتخاب نظارت " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
نوآوری بسته و یا باز؟ حل مسأله و انتخاب نظارت
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Research Policy
سال انتشار
2014
کد محصول
1002985
تعداد صفحات انگليسی
12
تعداد صفحات فارسی
38
قیمت بر حسب ریال
1,331,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض




Abstract

Scholars have recently highlighted the promise of open innovation. In this paper, we treat open innovation—in it’s different forms and manifestations—as well as internal or closed innovation, as unique governance forms with different benefits and costs. We discuss how each governance form, whether open or closed, is composed of a set of instruments that access (a) different types of communication channels for knowledge sharing, (b) different types of incentives, and (c) different types of property rights for appropriating value from innovation. We focus on the innovation “problem” as the central unit of analysis, arguing for a match between problem types and governance forms, which vary from open to closed and which support alternative forms of solution search. In all, the goal of this paper is to provide a comparative framework for managing innovation, where we delineate and discuss four categories of open innovation governance forms (markets, partnerships, contests and tournaments and user or community innovation) and compare them with each other and with two internal or closed forms of innovation governance (authority and consensus-based hierarchy

چکیده

پژوهشگران به تازگی بر وعده ی نوآوریِ باز تاکید کرده اند . در این مقاله، به نوآوری باز- در اشکال و مظاهر مختلف آن وهمچنین ، نوآوری های داخلی  یا بسته ، به عنوان اشکال نظارت منحصر به فرد با منافع و هزینه های مختلف می پردازیم .  در مورد چگونگی هر شکل نظارت، چه باز و یا بسته بحث می کنیم که  از مجموعه ای از ابزارهایی تشکیل شده است که به الف) انواع مختلف کانال های ارتباطی برای به اشتراک گذاری دانش، ب) انواع مختلف مشوق ها، و ج) انواع مختلف حقوق مالکیت برای اختصاص مقدار از نوآوری دسترسی پیدا می کنند. بر "مسئله" ی نوآوری به عنوان واحد مرکزی تحلیل تمرکز می کنیم ، و برای هماهنگی بین انواع مسئله و شکل های نظارت استدلال می کنیم که از باز تا بسته متفاوت هستند و از اشکال جایگزین جستجوی راه حل حمایت می کنند. در مجموع ، هدف از این مقاله ارائه ی چارچوب مقایسه ای برای مدیریت نوآوری است که چهار دسته از اشکال نظارت نوآوری را ترسیم و در مورد آن ها بحث می کنیم ) بازارها، مشارکت ها،رقابت ها ، مسابقات و نوآوری کاربر یا جامعه (و آنها را با یکدیگر و با دو شکل داخلی و یا بسته نظارت نوآوری (قدرت و سلسله مراتب اجماع محور) مقایسه کنیم .

کلمات کلیدی: نوآوری باز و بسته، انتخاب نظارت، راهبرد، حل مسئله

1-مقدمه

نوآوری باز توجه زیادی در طول دهه ی گذشته دریافت کرده است (چسبوروگ ، 2003، 2006؛ فون هیپل ، 2005؛ فون هیپل و و فون کروگ، 2003 ؛ فون کروگ و همکاران ، 2003 ؛ لورسن و تالتر ، 2006؛ برای بررسی بیش تر داهلاندر و گن ، 2010 را ببینید؛ ون د ورند و همکاران ، 2010؛ وست و بوگرز، 2011) . محققان نوآوری باز بر نیاز برای سازمان های کانونی برای گذر از مرزهایشان از طریق یافتن منابع دانش و تکنولوژی خارجی تمرکز کرده اند . این پژوهش چنین بحث می کند که عدم اطمینان محیطی و پیچیدگی های نوآوری و نوترکیبی دانش به نفوذپذیری زیاد  مرزهای سازمانی و نیاز به سازمان ها برای تعامل با سهامداران محیط و خارجی خودشان به روش های بازتر منجر شده است...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مديريت در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید