لیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
شما در حال
خرید ترجمه فارسی مقاله Business architecture: A new paradigm to relate business strategy to ICT هستید:
شما در حال
خرید ترجمه فارسی مقاله Business architecture: A new paradigm to relate business strategy to ICT هستید:
پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی فناوری اطلاعات " با موضوع " معماری کسبوکار: الگویی جدید بهمنظور مرتبط ساختن استراتژی کسبوکار با فناوری اطلاعات و ارتباطات " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
معماری کسبوکار: الگویی جدید بهمنظور مرتبط ساختن استراتژی کسبوکار با فناوری اطلاعات و ارتباطات
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Information Systems Frontiers
سال انتشار
2006
کد محصول
1006670
تعداد صفحات انگليسی
12
تعداد صفحات فارسی
26
قیمت بر حسب ریال
1,083,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
Abstract
In this paper we address the concept of business architecture. We explain the concept and, based on a case study, discuss its relevance, operation, relationship with strategy and business models, and value for an organization. We also shortly discuss the approach that was taken to create the business architecture; how it was based on and derived from the business strategy. Business architectures contribute to clarify the complexity within an organization and form a useful starting point from which to develop subsequent functional, information, process and application architectures. We clarify these relationships through an architecture linkage model. Having an explicit business architecture also helps to structure the responsibilities within an organization, and to shape outsourcing activities, within the primary process as well as with regard to ICT-support. Business architectures contribute to an adequate ICT-governance in order to orchestrate the resources for critical business activities and how to manage the development and support for e-business efficiently
چکیده
در این مقاله قصد داریم تا مفهوم معماری کسبوکار را مورد بحث و بررسی قرار دهیم. در همین راستا، بر مبنای یک مطالعهی موردی به تشریح مفهوم "معماری کسب و کار" پرداخته و به دنبال آن، سطح ارتباط، عملکرد و رابطهی آن را با مدلهای کسبوکار را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد و در نهایت این مفهوم را برای یک سازمان ارزشگذاری خواهیم نمود. همچنین بهاختصار روشی را ارائه خواهیم پرداخت که بهمنظور ایجاد معماری کسبوکار کاربرد دارد؛ و مسائلی همچون چگونگی مبتنی بودن و مشتق شدن این معماری از استراتژی کسبوکار را بررسی خواهیم کرد. معماریهای کسبوکار نقش مهمی در شفافسازی پیچیدگی داخل یک سازمان داشته و میتوان آنها را به عنوان نقطهی شروع خوبی بهمنظور توسعهی معماریهای عملیاتی، اطلاعاتی، فرآیندی و کاربردی در نظر گرفت. این روابط را از طریق یک مدل پیوند معماری مشخص خواهیم کرد. وجود معماریهای کسبوکار صریح کمک کرده تا بتوانیم مسئولیتهای داخل یک سازمان را ساختاردهی نموده و فعالیتهای برونسپاری را در داخل فرآیند یک سازمان و همچنین برحسب پشتیبانی از فناوری اطلاعات و ارتباطات شکل دهیم. معماریهای کسبوکار، از نقشی مهم و کافی در حکمفرمایی بر روی فناوری اطلاعات و ارتباطات برخوردار می باشند، به شکلی که میتوانند در بین منابع مربوط به فعالیتهای کسبوکار حساس هماهنگی هایی را ایجاد نموده و همچنین چگونگی مدیریت فرآیند توسعه و پشتیبانی برای تجارت الکترونیک را مدیریت نمایند.
1-مقدمه
یکی از موانعی که امروزه سازمانها در پاسخ به تغییرات محیطی با آن روبرو هستند، وجود سیستمهای عتیقه و کهنهی سازمانی میباشد. دلایل زیادی وجود دارد که نشان میدهد چرا تمایل به تفکر برحسب معماریها، با افزایش قابلملاحظهای همزمان با ظهور اینترنت به عنوان یک فناوری نفاقافکن روبرو بوده است. ظهور اینترنت، باعث ایجاد تعدادی مدل کسبوکار گردیده است (آقایان تیمر 1999، بران و وان دن هام 2003 میلادی). طول عمر محدود این مدلها حاکی از این بوده که سازمان، اطلاعات و فناوری اطلاعات باید به شکلی انعطافپذیر ایجاد شوند بهطوریکه بتوان به سریعاً به تغییرات صورت گرفته واکنش نشان داده و در صورت ضرورت از مدل کسبوکار استفاده نمود...
خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی فناوری اطلاعات در موسسه البرز