Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
880,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " شيمی " با موضوع " تعیین مقدار فوران در نمونه‌های غذایی با استفاده از روش میکرو استخراج از دو فیبر در فاز جامد بر اساس تکنیک سل-ژل همراه با یونیزاسیون شعله-کروماتوگرافی گاز " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
تعیین مقدار فوران در نمونه‌های غذایی با استفاده از روش میکرو استخراج از دو فیبر در فاز جامد بر اساس تکنیک سل-ژل همراه با یونیزاسیون شعله-کروماتوگرافی گاز
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Food Chemistry
سال انتشار
2012
کد محصول
1010278
تعداد صفحات انگليسی
6
تعداد صفحات فارسی
15
قیمت بر حسب ریال
880,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض




Abstract

The headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) method with two different coatings synthesized by sol–gel technology [such as poly(ethylene glycol) (PEG) and PEG reinforced with multi-walled carbon nanotubes (PEG/CNTs)] coupled with gas chromatography–flame ionization detector (GC–FID) was proposed for the determination of furan at trace levels in food samples. Under optimized conditions, the linear range for furan with PEG and PEG/CNTs fibers was 0.005–10 and 0.0005–10 ng/mL, the limit of detection (S/N = 3) was 0.001 and 0.00025 ng/mL and the limit of quantification (LOQ) was 0.005 and 0.0005 ng/mL, respectively. For PEG and PEG/CNTs fibers, repeatability (n = 5) was 6.2% and 4.9% and reproducibility (n = 3) was 6.6% and 5.3%, respectively. Relative recoveries for the spiked samples with 0.1 ng/mL of furan were ranged from 92% to 103%. The proposed HS-SPME–GC–FID method was successfully applied for the extraction of furan in two environmental food samples (baby food and fruit juice)

چکیده

در این مقاله برای تعیین سطوح اندک فوران در نمونه‌های غذایی، از روش میکرواستخراج سرفضای فاز جامد (HS-SPME) با دو پوشش متفاوت سنتزشده با فناوری سل-ژل  ]پلی‌اتیلن گلیکول (PEG) و PEG تقویت شده با نانو لوله‌های کربنی چند دیواره (PEG/CNTs) [ همراه با آشکارساز یونیزاسیون شعله-کروماتوگرافی (GC–FID) استفاده شد. در شرایط بهینه، محدوده‌ی خطی برای فوران با فیبرهای PEG و PEG/CNT به ترتیب برابر با 0.0005-10 و 0.0005-10 ng/mL بود. حد تشخیص (S/N=3) به ترتیب برابر با 0.001 و 0.00025 ng/mL و حد کمی (LOQ) به ترتیب برابر با 0.005 و 0.0005 ng/mL بودند. تکرارپذیری (n=5) برای فیبرهای PEG و PEG/CNT، به ترتیب برابر با 6.2% و 4.2، و قابلیت تکثیر (n=3) به ترتیب برابر با 6.6% و 5.3% بود. بهبود نسبی نمونه‌های اسپایک (نمونه‌ی دارای غلظت معین از یک ماده محلول) با محلول 0.1 ng/mL فوران، محدوده‌ای بین 92% و 103% داشت. روش پیشنهادی HS-SPME–GC–FID به طور موفقیت‌آمیزی برای استخراج فوران در دو نمونه‌ی غذایی محیطی (غذای کودک و آب میوه) اعمال شد.

1-مقدمه

فوران یک ماده‌ی شیمیایی بدون رنگ، حلقوی و پنج ضلعی است که دارای وزن مولکولی 68 و فراریت بالا با نقطه‌ی جوش 31 است. حضور فوران در غذا که در طی واکنش میلارد تشکیل می‌شود، نگرانی‌های عمومی را به دنبال داشته است زیرا این ماده توسط آژانس‌ بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) به عنوان یک عامل احتمالی سرطان در انسان طبقه‌بندی شده و توسط وزارت بهداشت، سلامت و خدمات انسانی ایالات متحده آمریکا در لیست پاتوژن‌های انسانی گنجانده شده است...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله شيمی در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید