Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,210,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مديريت " با موضوع " تحلیلی بر روی تأثیر تفاوت مهارت بر کیفیت شغل در میان 28 کشور " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
تحلیلی بر روی تأثیر تفاوت مهارت بر کیفیت شغل در میان 28 کشور
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Social Science Research
سال انتشار
2015
کد محصول
1010330
تعداد صفحات انگليسی
11
تعداد صفحات فارسی
22
قیمت بر حسب ریال
1,210,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
2 مگا بایت
تصویر پیش فرض



Abstract

This study focuses on the skill divide in job quality and the role of social institutions in structuring the relation of workers’ qualifications to the attributes of their jobs. Four measures of job quality are examined: job security, job achievement, job content and work schedule flexibility. The study is based on the 2005 ISSP module on work orientations and encompasses 28 countries. Obtained through multilevel modeling, the findings show that low-skilled workers are disadvantaged in all aspects of job quality. However, skill inequality in the quality of employment depends on countries’ characteristics, with declining inequality in countries at higher levels of technological development and to some extent also in times of technological growth. At times of high unemployment, skill disparities in job security widen while on other measures of job quality they decline. Under high market regulation, the low skilled enjoy better job security but on other measures, skill inequalities increase

چکیده

تمرکز این مقاله بر روی تأثیر تفاوت مهارت بر کیفیت شغل و نقش سازمان های اجتماعی در شکل دهی به ارتباط مهارت های فنی کارگران با ویژگی های شغل آن ها است. چهار معیار کیفیت شغل یعنی امنیت شغل، دستاورد شغل، محتوای شغل و انعطاف برنامه کاری بررسی شد. مبنای این مطالعه معیار ISSP سال 2005 در مورد گرایش های کاری است و 28 کشور را شامل می شود. نتایج این مقاله که از طریق مدلسازی چند سطحی به دست آمده است نشان می دهد که وضعیت کارگران کم مهارت در هیچ یک از ابعاد کیفیت شغل مناسب نیست. اما تأثیر تفاوت مهارت بر کیفیت شغل به مشخصات کشورها بستگی دارد، به این صورت که هر چه سطح پیشرفت تکنولوژیکی کشوری بالاتر باشد تفاوت کمتر است این موضوع تا حدی در دوران رشد تکنولوژیکی نیز مشاهده می شود. در دوران بیکاری زیاد، اختلاف مهارت در امنیت شغل گسترش می یابد در حالی که در مورد سایر معیارهای کیفیت شغل کاهش می یابد. تحت مقررات شدید بازار، امنیت شغل کارگران کم مهارت افزایش می یابد اما در سایر معیارها تفاوت مهارتی افزایش می یابد.

1-مقدمه

تمرکز اصلی پژوهش های مربوط به نابرابری در بازار بر روی درآمدها و موقعیت های شغلی افراد و گروه های اجتماعی به عنوان شاخص های اصلی طبقه بندی بوده است.اخیراً به منظور درک نیروهای طبقه بندی مرتبط با دنیای کار، توجه به کیفیت شغل در مفهومی وسیع تر افزایش یافته است. در سال های اخیر، کشورهای مختلف شاهد گسترش نابرابری دستمزد و بدتر شدن شرایط کاری بوده اند (کلارک، 2005؛ دی پرت، 2005). افزایش نابرابری درآمدی در اکثر بازارهای کار ناشی از فرایندهای مختلفی است که مهم ترین آن ها افزایش فناوری های دانش محوری است که تقاضای مربوط به کارگرانی با سطوح مختلف مهارت را تغییر داده اند و بر بهره وری آن ها تأثیر گذاشته اند (اوتور و همکاران، 1998؛ هاول، 2002؛ موریس و وسترن، 1999). تحوّل تکنولوژیکی که به افزایش تقاضا برای مهارت های رسمی منجر شده است (کالبرگ، 2007)، با افزایش رقابت بین المللی و کاهش عمومی در بخش تولید نیز همراه شده است (برتلس، 1995). این تغییرات شرایط بازار را برای کارگرانی که سطح تحصیلات و مهارت کمتری دارند سخت تر کرده است...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مديريت در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید