Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,210,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " فیزیک " با موضوع " سنتز سبز نانوذرات پیریت برای تبدیل و ذخیره انرژی: بررسی مبتنی بر طیف سنجی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
سنتز سبز نانوذرات پیریت برای تبدیل و ذخیره انرژی: بررسی مبتنی بر طیف سنجی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
8th European Conference on Mineralogy and Spectroscopy
سال انتشار
2016
کد محصول
1013102
تعداد صفحات انگليسی
8
تعداد صفحات فارسی
24
قیمت بر حسب ریال
1,210,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

نانوذرات پیریت (FeS2) از طریق سنتز سولوترمال تک­ ظرفی و بدون استفاده از سورفکتانت بدست آمدند. این سنتز در فشار محیط و دمای متوسط (حدود 180 درجه سلسیوس) انجام شد. مشخصه ­یابی کامل محصولات بدست آمده به روش ­های میکرومورفولوژی میکروسکوپ الکترون روبشی، پراش اشعه ایکس (XRD)، طیف­سنجی بازتابش انتشاری، و طیف­ سنجی جذب اشعه ایکس (در هر دو ناحیه XANES و EXAFS) انجام شد. محصولات پیریت تک­فازی به صورت تجمعاتی با ابعاد تقریبی چند صد نانومتر بودند. تحلیل شرر بازتاب­ های براگ نشان داد که این تجمعات، خوشه­ هایی از واحدهای کوچکتر با اندازه میانگین 25 نانومتر هستند. اندازه ­گیری­ های XRD بیانگر افزایش کوچک اما معنادار فاصله پیوند Fe-S (%1.7+) نسبت به داده ­های مرجع بود. رفتار اپتیکی نانوذرات پیریت تمایزی با پیریت حجمی نداشت. این نتایج نشان می ­دهند که سنتز تک ­ظرفی، یک روش موثر و سبز برای بدست آوردن نانو ذرات پیریت با همان خصوصیات فنی پیریت حجمی است. در واقع، این نانوذرات را می­ توان در حوزه­ های کاربردی فنی متعدد از جمله حوزه­ های تبدیل و ذخیره انرژی خورشیدی به کار گرفت.

1-مقدمه

یکی از چالش ­های مهم جوامع کنونی، تبدیل منابع به مواد، به صورت کارآمدتر و با صرف انرژی کمتر است. در این حوزه، پیریت (FeS2) یک نیم ­رسانای نوع n با خصوصیات مطلوب در علم مواد است. در فناوری فوتوولتائیک، پیریت به علت خصوصیات فیزیکی مطلوب، مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است (MacPherson & Stoldt, 2012): گاف نواری غیرمستقیم در 0.95 الکترون­ولت، گذار مستقیم در 2.0 الکترون­ولت (Wadia et al., 2009؛ Antonov et al., 2009؛ Vadkhiya & Ahuja, 2011؛ MacPherson & Stoldt, 2012)، ضریب جذب اپتیکی بزرگ (>105 cm-1، در محدوده 300 تا 750 نانومتر)، و طول پخش حامل اقلیت در محدوده 100 تا 1000 نانومتر...   

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله فیزیک در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده فیزیک در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




Sulfide
solvothermal synthesis
photovoltaics

ثبت سفارش جدید