Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,446,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " زيست شناسی " با موضوع " سلول های سرطان سینه طی آزمایش برون تنی با استفاده از تکنیک پروب هم محور انتهای باز در محدوده 200 مگاهرتز تا 13.6 گیگاهرتز، مشخصات دی الکتریک ویژه ای نشان می دهند " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
سلول های سرطان سینه طی آزمایش برون تنی با استفاده از تکنیک پروب هم محور انتهای باز در محدوده 200 مگاهرتز تا 13.6 گیگاهرتز، مشخصات دی الکتریک ویژه ای نشان می دهند
نویسنده/ناشر/نام مجله :
nature, scientific reports
سال انتشار
2019
کد محصول
1014611
تعداد صفحات انگليسی
8
تعداد صفحات فارسی
16
قیمت بر حسب ریال
1,446,500
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
3 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

در این مقاله، امکان استفاده از طیف ­سنجی میکروموج برای مشخصه ­یابی رده‌های سلولی نرمال و سرطان سینه کشت شده به صورت برون­ تنی را بررسی کردیم. رده سلولی غیرتومور سالم MCF-10A، و رده‌های سلولی سرطان سینه MDA-MB-231، Hs578T، T47D و MCF-7 به صورت الکتریکی با استفاده از تکنیک پروب هم­ محور انتها باز از 200 مگاهرتز تا 13.6 گیگاهرتز مشخصه ­یابی شدند. ثابت ­دی ­الکتریک، اتلاف دی­ الکتریک و رسانندگی بین رده سلولی غیرتوموری سینه و رده‌های سلولی سرطان سینه تحلیل شدند و اختلاف آنها تعیین شد. نتایج ما نشان دادند که چهار رده سلولی سرطان سینه تحلیل شده، در مقایسه با سلول ­های سالم، خصوصیات دی­ الکتریکی قوی­ تری دارند. نتیجه جالب توجه این است که سلول­ های سرطان سینه و روده هم خصوصیات دی­ الکتریک متفاوتی دارند که نشان می­ دهد هر نوع سرطان، مشخصه میکروموج یکتای خود را دارد. این مطالعه نشان می­ دهد که مشخصه میکروموج رده‌های سلولی سرطان سینه قابل اطمینان است و توانایی کاربرد در زیست­ پزشکی از جمله در طراحی مدل­ های الکترومغناطیسی برای آشکارسازی سلول­ های تومور در بافت­ های سالم را دارد.

1-مقدمه

سرطان زمانی ایجاد می­ شود که هنجاری­ های ژنتیکی خاصی در یک سلول یا یک گروه از سلول ها رخ دهد. این سلول ­ها به سیستم سیگنال­ دهی نرمال بدن پاسخ نمی­ دهند و در نتیجه، به صورت کنترل نشده تقسیم و تکثیر شده و بافت­ های سرطانی توده­ ای را شکل می ­دهند. سرطان را می­ توان بسته به نوع سلولی که از آن آغاز می­ گردد، دسته ­بندی کرد. سرطان­ های سینه، ریه و روده بزرگ، متداول ترین انواع سرطان با بالاترین میزان وقوع در سراسر جهان هستند...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله زيست شناسی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده زيست شناسی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:


Breast cancer

ثبت سفارش جدید