Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,281,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " مبدل توان تکفاز به سه فاز AC-DC-AC " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مبدل توان تکفاز به سه فاز AC-DC-AC
نویسنده/ناشر/نام مجله :
IEEE TRANSACTIONS ON POWER ELECTRONICS
سال انتشار
2014
کد محصول
1005196
تعداد صفحات انگليسی
11
تعداد صفحات فارسی
33
قیمت بر حسب ریال
1,281,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
4 مگا بایت
تصویر پیش فرض



 Abstract

This paper presents a single-phase to threephase power conversion system with parallel rectifier and series inverter to cope with single-phase to three-phase asymmetry. Such converter guarantees both reduction in the input current processed by rectifier circuit and reduction of the output voltage processed by inverter circuit. It is worth to mention that, in spite of proposing a topology with features not yet observed on the technical literature, this paper presents a comprehensive model of the proposed converter, modulation strategy and a general comparison with the conventional configuration. Simulated and experimental results are also presented

چکیده

این مقاله یک سیستم مبدل تک فاز به سه فاز با یکسو کننده موازی و اینورتر سری برای مقابله با عدم تقارن تبدیل تک فاز به سه فاز ارائه کرده است. چنین مبدلی کاهش جریان ورودی تولید شده توسط مدار یکسو کننده و کاهش ولتاژ خروجی تولید شده توسط مدار اینورتر را تضمین می کند. شایان به ذکر است که، به رغم اینکه توپولوژی پیشنهادی با مشخصه های ان هنوز در ادبیات تخصصی مشاهده نشده است، این مقاله یک مدل جامع از مبدل، استراتژی مدولاسیون و یک مقایسه عمومی با پیکربندی سنتی ارائه داده است. نتایج شبیه سازی و نتایج تجربی نیز ارزیابی شده اند.

1-مقدمه
در گذشته، سیستم های مبدل تک فاز به سه فاز توسط اتصال عناصر پسیو (خازن ها و سلف ها) با مبدلهای اتوترانسفورماتور ساخته می شدند [1-3]. چنین نوع سیستم هایی دارای معایب و محدودیت هایی بودند [3]. در آن روزها قطعات الکترونیک قدرتی مانند دیودهای سیلیکون قدرت و تریستورها در مبدل ها استفاده می شدند. همانطور که در [4] شرح داده شده است، قطعات الکترونیک قدرت، با لامپ گازى و قطعات الکترونیکی لامپ شیشه ای به عنوان قطعات الکترونیک صنعتی شناخته شده بودند، و قطعات الکترونیک قدرت با یکسو کننده های کنترل شده سیلیکونی از اوایل دهه 1960 در بازار نمایان شدند...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید