Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,083,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی فناوری اطلاعات " با موضوع " مقایسه میان پردازش ابری و مشبک " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مقایسه میان پردازش ابری و مشبک
نویسنده/ناشر/نام مجله :
International Journal of Advanced Research in Computer Science and Software Engineering
سال انتشار
2016
کد محصول
1010986
تعداد صفحات انگليسی
7
تعداد صفحات فارسی
20
قیمت بر حسب ریال
1,083,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
550 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



Abstract

In this current world Cloud Computing has become very excitement concept after Web 2.0. There are so many different definitions for Cloud Computing and there is no consensus on what a Cloud is. On the other hand, this is not a completely new concept; it has very complicated connection to the relatively new but twenty-year established Grid Computing paradigm, and other relevant technologies such as utility computing, cluster computing, and distributed systems. Here we strive to compare and contrast Cloud Computing with Grid Computing from various angles with the essential characteristics

چکیده

در جهان امروز، پردازش ابری پس از وب 2.0، به مفهومی بسیار هیجان انگیز تبدیل شده است. تعاریف بسیاری برای پردازش ابری وجود دارد و اجماع مشخصی در مورد پردازش ابری وجود ندارد. از سوی دیگر، این امر مفهوم کاملا جدیدی نیست؛ این مفهوم ارتباط بسیار پیچیده ای با پارادایم نسبتا جدید و بیست ساله پردازش مشبک (گرید) و دیگر فنآوریهای مشابه مانند پردازش ابزاری، پردازش خوشه ای، و سیستمهای توزیع شده دارد. تلاش ما در این تحقیق بر مقایسه و بررسی تفاوتهای پردازش ابری و پردازش مشبک در زوایای مختلفی از ویژگیهای اصلی این دو مفهوم است.

1-مقدمه

پردازش ابری نشانه ای از آینده ای است که در آن دیگر عمل پردازش را نه بر روی کامپیوترهای محلی، که بر روی مراکزی با تجهیزات پردازش و ذخیره متعلق به شخص سوم انجام خواهیم داد. این امر به عنوان پدیده ای بسیار هیجان انگیز به طور همزمان در هر دوعرصه صنعت و دانشگاه پدیدار شده است. این پدیده نشان دهنده یک مدل تجارت و محیط پردازشی تازه است که تأمین تقاضای پردازش از منابع پردازش و ذخیره سازی را امکان پذیر می سازد. در واقع، این امر یک ایده جدید نیست. در سال 1961 یکی از پیشگامان کامپیوتر جان مک کارتی پیش بینی کرد که پردازش روزی به عنوان یک ابزار همگانی سازمان دهی خواهد شد و امروز، آن روز فرا رسیده است. در سال 1990 از اصطلاح مشبک (گرید) برای توصیف فنآوریهایی استفاده شد که به مصرف کنندگان امکان دریافت پردازش در صورت تقاضا را می داد. ایان فاستر و دیگران نیز فرض کردند که با استاندارد سازی پروتکلهای مورد استفاده در درخواست قدرت پردازشی، می توان یک شبکه پردازشی، درست مشابه شکل و کاربرد شبکه برق ایجاد کرد...



ثبت سفارش جدید