Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " پزشكی " با موضوع " آیا یافته‌های مربوط به ریتم الکتروکاردیوگرام فعالیت الکتریکی قلب را در طول ایست قلبی پیش‌بینی می‌کند؟ مطالعه‌ای توسط محققان «سونوگرافی حین ایست قلبی و هایپوتنشن در بخش اورژانس (SHoC-ED)» " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
آیا یافته‌های مربوط به ریتم الکتروکاردیوگرام فعالیت الکتریکی قلب را در طول ایست قلبی پیش‌بینی می‌کند؟ مطالعه‌ای توسط محققان «سونوگرافی حین ایست قلبی و هایپوتنشن در بخش اورژانس (SHoC-ED)»
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Cureus
سال انتشار
2018
کد محصول
1013542
تعداد صفحات انگليسی
7
تعداد صفحات فارسی
11
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
350 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

مقدمه: از ریتم‌های الکتروکاردیوگرافیک (ECG) برای هدایت مدیریت احیا در حمایت از حیات پیشرفته (ACLS) استفاده می‌شود. امکان بقا و ترخیص از بیمارستان در بیمارانی که فعالیت الکتریکی بدون نبض (PEA) دارند نسبت به افرادی که در خارج از بیمارستان دچار ایست آسیستولی می‌شوند، بیشتر است. علی رغم این موضوع، درمان این دو ریتم (غیر قابل شوک دادن) در دستورالعمل‌های ACLS ترکیب شده است. این مطالعه بررسی می‌کند که آیا ریتم قلبی ثبت شده‌ی آسیستول یا PEA در طول ACLS فعالیت مکانیکی قلبی را با دقت سونوگرافی بر بالین (PoCUS)، پیش‌بینی می‌کند یا نه. روش‌ها: پایگاه‌های داده از نظر بیمارانی (بالای 19 سال و بدون درخواست عدم تلاش برای احیا) که به علت ایست قلبی آسیستولی یا PEA بین سال 2010 تا 2014 به بخش اورژانس بیمارستان‌های ثالثیه مراجعه کرده بودند، بررسی شد. بیماران به دو گروه تقسیم شدند: آنهایی که فعالیت الکتریکی قلبی داشتند (PEA) و آنهایی که نداشتند (آسیستول). ما ریتم ECG و نتایج فعالیت قلبی مستند PoCUSرا در هر مورد مقایسه کردیم. نتایج: 186 بیمار واجد معیار مطالعه بودند. احتمال فعالیت قلبی در 46 بیماری که در ECG  خود PEA داشتند، نسبت به 140 بیماری که دچار آسیستول بودند بیشتر بود (فاصله اطمینان 95%، 2.79-18.8 برای فعالیت در PoCUS ابتدایی؛ نسبت شانس 5.45 (2.49-12.0) برای فعالیت در PoCUS در هرزمانی از ایست). ECG تنها حساسیت کمی نسبت به فعالیت قلبی ابتدایی (63.64%; 40.66% تا 82.80%) و هرگونه (در هر زمان)فعالیت قلبی (54.29%; 36.65% تا 71.17%) دارد، و ویژگی آن در مورد فعالیت ابتدایی 80.49% (73.59% تا 86.25%) و در مورد هر گونه فعالیت 82.12% است (75.06% تا 87.87%). نتیجه‌گیری: نتایج ما نشان می‌دهد که ریتم ECG به تنهایی پیش‌بینی‌کننده‌ی دقیقی برای فعالیت قلبی نیست. این مطلب از به کارگیری PoCUS در طول ایست قلبی (علاوه بر ECG) حمایت می‌کند. به این ترتیب، بیمارانی که فعالیت الکتریکی قلبی دارند شناسایی می‌شوند و تحت درمانی مناسب‌تری قرار می‌گیرند.

1-مقدمه

ایست قلبی یکی از علل مهم مورتالیته و موربیدیته در آمریکای شمالی است؛از هر 7.4 نفر یک نفر در ایالات متحده دچار مرگ ناگهانی قلبی می‌شود (1). پروتکل‌های حمایت از زندگی قلبی پیشرفته (ACLS) منتشر شده توسط انجمن قلب آمریکا (AHA)، استاندارد مراقبت در احیای قلبی هستند (1). متخصصان براساس تظاهرات بیمار از پروتکل‌های ACLS برای تعیین انجام احیا استفاده می‌کنند. عمل احیا- چه از طریق دفیبریلاسیون چه تجویز دارو، ماساژ قفسه سینه، یا قطع تلاش- اغلب بر اساس یافته‌های مانیتورینگ ریتم الکتروکاردیوگرام انجام می‌شود…

 میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید  .


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله پزشكی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده پزشكی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



electrocardiogram (ecg)
point-of-care ultrasound
point-of-care ultrasound

ثبت سفارش جدید