Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,276,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی نفت " با موضوع " سیلاب با شوری کم در موئینگی کاهش یافته " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
سیلاب با شوری کم در موئینگی کاهش یافته
نویسنده/ناشر/نام مجله :
SPE Improved Oil Recovery Symposium. Society of Petroleum Engineers
سال انتشار
2012
کد محصول
1014149
تعداد صفحات انگليسی
13
تعداد صفحات فارسی
31
قیمت بر حسب ریال
1,276,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
2 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

یک روش EOR نسل جدید، از ترکیب تکنیک­ ها ایجاد شد تا فرایند کلی موثرتر شود و نگهداری یا اتلاف مواد شیمیایی کمینه شود. یکی از روش ­های EOR هیبریدی که ما در اینجا بررسی می ­کنیم، ترکیب شورآب با شوری کم و کاهش موئینگی از طریق سورفکتانت است که به صورت بالقوه کارایی هزینه و نفت EOR را افزایش می ­دهد.  نشان داده شده است که ایجاد سیلاب با شوری کم می ­تواند بازیابی بهبود یافته ایجاد کند. بر اساس داده ­های منتشر شده، احتمال می­ رود که بیش از یک مکانیسم در بازیابی نفت مشاهده نقش دارد. ما نتیجه ­گیری کرده­ ایم که دو اثر مهم، ناپایدارسازی و تحرک لایه­ های نفت و مهاجرت ریزدانه ­ها به علت ناپایداری رس ­هاست. مورد دوم، در افزایش بازیابی نفت از طریق انسداد تخلخل و تبدیل میکروسکوپی نقش دارد. اگر نیروهای موئینگی بزرگ باشند، نفت به حرکت افتاده با این دو مکانیسم، مجدداً به سادگی گیر خواهد افتاد. با این وجود، اگر نیروهای موئین با افزایش سورفکتانت کاهش یابند، گیراندازی مجدد صورت نمی­ گیرد.  اثر کاهش تنش فصل مشترک در مجموعه سیلاب­ هایی با شوری کم و آهنگ ثابت بر روی نفت خام پیرشده در هسته ­های سنگ ماسه بریا مورد بررسی قرار گرفت. هدف این کار، بررسی مزایای افزایش یافته کاربرد سورفکتانت با شوری کم نسبت به تزریق شوراب با شوری کم و بررسی این نکته است که نیروهای موئین چقدر کاهش یابند تا بازیابی اندک بدست آمده از ترکیب دو فرایند، سودرسان باشد. نتایج نشان می ­دهند که کاهش تنش فصل مشترک در سیلاب­ هایی با شوری کم، افزایشی در بازیابی نفت ایجاد می ­کند که از عملکرد موردانتظار تزریق محلول بیشتر است اما در مورد تنش فصل مشترک بدون بهره ­گیری از شوری کم، این کاهش یکسان است.  اثر ترکیبی تزریق سورفکتانت و شوراب با شوری کم، می­ تواند به صورت بالقوه اقتصاد عملیات EOR را بهبود دهد. هزینه نمک ­زدایی و لجستیک آن، ممکن است در برخی موارد، امکان استفاده از سیلاب با شوری کم را محدود می­ کند، اما بازیابی نفت را با کاهش همزان تنش فصل مشترک کاهش می­ دهد و بازیابی نفت بسیار بالاتری ایجاد می­ کند که اقتصاد کل را بهبود می­ دهد.

1-مقدمه

اثر کاهش تنش فصل مشترکی نفت – آب بر اشباع نفت باقیمانده، با تعداد ستون بدون بعد Nc = μv/σ توصیف می ­شود. تعداد ستون موئین برای محیط ­های متخلخل مختلف مورد مطالعه گسترده قرار گرفته است که برخی از مثال های آن عبارتند از: Taber (1969)، Stegemeier (1974) و Garnes et al. (1990). با کاهش IFTها از مدوده نرمال 20 – 30 mN/m که بین نفت­خام و شوراب دیده می ­شود تا 10-3 الی 10-4 mN/m، اشباع باقیمانده را می ­توان به مقادیر بسیار پایین کاهش داد....

 میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی نفت در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی نفت در زمینه کلمات کلیدی زیر است:


Low Salinity Waterflood

ثبت سفارش جدید