چکیده
استفاده گسترده از رسانه های اجتماعی و قدرت بالقوه آن در تضعیف عملکرد دانشگاهی، توجه پژوهشگران را به خود جلب کرده و به دغدغهء روزافزون متصدیان آموزشی مبدّل گشته است.این مطالعه پدیدارشناختی به بررسی اثر ادراک شدهء رسانه های اجتماعی بر تجربه های آموزشی دانشجویان ایالات متحده آمریکا، در داخل و خارج از کلاس، پرداخته است. تحلیل مصاحبه های نیمه ساختاریافته، از تم های فراگیری پرده برداشت، که از تمامشان می توان به عنوان موانع کامیابی تحصیلی نام برد. شرکت کنندگان اعلام کردند که بهره گیری از رسانه های اجتماعی حین فعالیت های آموزشی، به کاهش دستاوردها، افزایش زمان مورد نیاز جهت انجام تکالیف، و کاهش حجم اطلاعات محفوظهء دانشجویان از مطالعه و جلسات ارائه منجر می گردد. بعلاوه، شرکت کنندگان نشان دادند که چگونه کمبود علاقه موضوعی و موقعیتی، وسوسهء استفاده از رسانه های اجتماعی را بیشتر می کند. ما بر این باوریم که درک کاملتری از نقش رسانه های اجتماعی بعنوان مانعی بر سر راه موفقیت های تحصیلی، برای اساتید و دانشجویان مفید است. که در این زمینه، استنباطاتی از اساتید در دست است.
-1مقدمه
دانشجویان دانشگاه در انجام تکالیف تحصیلی خود، اغلب با حواس پرتی های تکنولوژیکی (در دستگاه هایی همچون گوشی های تلفن همراه، رسانه های اجتماعی، لپتاپ) روبرو می شوند. در حقیقت، دانشجویان امروزی در محیطی چنان آکنده از فناوری رشده یافته اند، که اغلب از آنها به عنوان "نسل شبکه" یاد می شود. این حواس پرتی های تکنولوژیکی هنگام مطالعه، انجام تکالیف، یا حین ارائه روی می دهند.
یکی از حواس پرتی های تکنولوژیکی بالقوه ای که بیش از سایرین توجه پژوهشگران را به خود جلب کرده است، رسانه های اجتماعی هستند که معمولا پایگاه هایی الکترونیکی (همچون خروجی های شبکه سازی اجتماعی، پیامک، سرویس های به اشتراک گذاری ویدئو) را در بر می گیرند که الف)جهت ایجاد جوامع آنلاین، در دسترس کاربران زیادی قرار می گیرند، ب)جهت به اشتراک گذاری اطلاعات، ایده، پیام های شخصی، و سایر محتواها مورد استفاده قرار می گیرند، و ج)تعاملات پرسرعتی بین کاربران به وجود می آورند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.