Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
841,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی كامپيوتر " با موضوع " پیاده‌سازی ضرب کننده 8 بیتی توان پایین با استفاده از منطق ورودی گیت نفوذی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
پیاده‌سازی ضرب کننده 8 بیتی توان پایین با استفاده از منطق ورودی گیت نفوذی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
IEEE 17th International Conference on Computational Science and Engineering
سال انتشار
2014
کد محصول
1009052
تعداد صفحات انگليسی
4
تعداد صفحات فارسی
10
قیمت بر حسب ریال
841,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



Abstract

Multiplier is the most commonly used circuit in digital devices. Multiplication is one of the basic functions used in digital signal processing. Gate Diffusion Input (GDI) logic reduces the power dissipation and area of digital circuits while maintaining low complexity of logic design. In this paper, GDI technique is used for low-power design of 8-bit multiplier. Reduction in power and area can be achieved using Booth encoding and Wallace tree technique since they generate partial products efficiently and are most suited for multiplication of signed numbers. Multiplier designed in GDI logic requires lesser number of devices as compared to CMOS logic [3]. Hence, GDI multiplier substantially dissipates lesser power as compared to CMOS design

چکیده

ضرب کننده جزو رایج ترین مدارهای مورد استفاده در قطعات دیجیتالی می باشد. عمل ضرب یکی از توابع اصلی مورد استفاده در پردازش سیگنال دیجیتال است. منطق ورودی گیت نفوذی (GDI) سبب کاهش اتلاف توان و نیز کاهش مساحت مدارهای دیجیتال می گردد در حالی که پیچیدگی طراحی منطق را نیز افزایش نمی دهد. در این مقاله، تکنیک GDI به منظور طراحی ضرب کننده 8 بیتی توان پایین مورد استفاده قرار گرفته است. کاهش توان و مساحت را می توان با استفاده از اینکد سازی Booth و تکنیک درخت والاس به دست آورد زیرا این روش ها، حاصل ضرب های جزئی را به صورت کامل تولید کرده و برای ضرب اعداد علامت دار، مناسب ترین روش هستند. ضرب کننده طراحی شده در منطق GDI به تعداد قطعات کمتری در مقایسه با منطق CMOS نیاز دارد. از این رو، ضرب کننده GDI اساساً توان کمتری در مقایسه با طراحی CMOS تلف می کند.

1-مقدمه

ضرب کننده های CMOS توان و مساحت قابل توجهی را در مدارهای دیجیتالی به خود اختصاص می دهند. به منظور بهینه سازی بیشتر توان و مساحت اشغالی، لازم است که تعداد قطعات را در طراحی ضرب کننده ها کاهش دهیم. این کار را می توان با استفاده از یک منطق CMOS که به صورت جزئی اصلاح شده است، پیاده سازی نمود که به تکنیک GDI معروف است. مدارهای طراحی شده در GDI که بر اساس سلول پایه GDI هستند، همان طور که در شکل 1 نشان داده شده است، به ما این امکان را می دهند که برعکس مدارهای CMOS، از بیش از یک ورودی (G، P و N) برای هر قطعه استفاده کنیم...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی كامپيوتر در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی كامپيوتر در زمینه کلمات کلیدی زیر است:





GDI
Booth Encoder
Low Power
Wallace Tree Adder

ثبت سفارش جدید