Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
841,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " علوم اقتصادی " با موضوع " مروری بر نقش بنادر در توسعه یک ملت " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مروری بر نقش بنادر در توسعه یک ملت
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Aquatic Procedia
سال انتشار
2015
کد محصول
1010510
تعداد صفحات انگليسی
7
تعداد صفحات فارسی
10
قیمت بر حسب ریال
841,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
288 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



Abstract

The transportation sector is a strong factor in terms of economic and regional balanced development, as well as also having a great influence on national integration to the world economic market. India has a rich history of trade across seas. Ports constitute an important economic activity in coastal areas. The higher the throughput of goods and passengers year-on-year, the more infrastructure, provisions and associated services are required. These will bring varying degrees of benefits to the economy and to the country. Ports are also important for the support of economic activities in the hinterland since they act as a crucial connection between sea and land transport. As a supplier of jobs, ports do not only serve an economic but also a social function. In terms of load carried, seaway transportation is the cheapest and most effective transportation system compared to other systems. Industries require a safe and cheap means of exporting finished goods and importing raw materials. Hence the majority of industries in the world are located in the coastal belts, in the vicinity of major ports. These industries in turn, influence the lives of the employees and indirect benefactors. This report seeks to study the role played by ports in the development of a nation

چکیده

بخش حمل و نقل یک عامل قوی در زمینه توسعه متوازن اقتصادی و منطقه ای است، و همچنین نفوذ زیادی در انسجام ملی در بازار اقتصادی جهان دارد. هند دارای سابقه ای غنی از تجارت در سراسر دریاها است. بنادر، یکی از فعالیت های مهم اقتصادی در مناطق ساحلی را تشکیل می دهند. هر چه توان کالا و مسافر سال به سال بهبود یابد، زیرساخت ها، مقررات و خدمات مرتبط بیشتری مورد نیاز خواهد بود. این درجات متغیری از مزایا را برای اقتصاد و کشور به ارمغان خواهد آورد. بنادر برای حمایت از فعالیت های اقتصادی در مناطق داخلی کشور نیز مهم هستند چرا که آنها به عنوان پل ارتباطی حیاتی بین دریا و حمل و نقل زمینی عمل می کنند. به عنوان منبعی از مشاغل، بنادر نه تنها عملکرد اقتصادی بلکه وظیفه اجتماعی نیز دارند. از لحاظ حمل بار، حمل و نقل دریایی ارزان ترین و موثرترین سیستم حمل و نقل در مقایسه با سیستم های دیگر است. صنایع نیاز به وسیله ای مطمئن و ارزان برای صادرات کالا و واردات مواد اولیه دارند. از این رو اکثر صنایع در جهان در کمربندهای ساحلی، در مجاورت بنادر بزرگ واقع شده اند. این صنایع به نوبه خود، زندگی کارکنان و حامیان غیر مستقیم را تحت تاثیر قرار می دهند. این گزارش در پی بررسی نقشی است که بنادر در توسعه یک کشور ایفا کرده اند.

1-مقدمه

اقیانوس ها همواره قلمرو بیگانه برای انسان بوده اند. انسان باستان از ترس سقوط از لبه جهان جرأت نداشت چندان در اقیانوس ها پیش برود. با پیشرفت علم، انسان شروع به درک مطالب بیشتری در مورد این جهان ناشناخته کرد. تمدن های باستان روابط تجاری بین شهرهای ساحلی داشتند. باور قدیمی زمانی که ثابت شد سیاره زمین لبه ندارد با توجه به کاسترو و همکاران (1970) در هم شکست.

شبکه تجاری گسترده مایای باستان تا حد زیادی به موفقیت تمدن سه هزاره ساله آنان کمک کرده است. تجارت راه دور نسبتا طولانی کالاهای خارجی از سواحل کارائیب و خلیج، منابع ضروری که شهرهای داخلی بزرگتر مایا برای حفظ سطح جمعیت مستقر در چند هزار سال نیاز داشتند را مطابق با فاستر (2002) فراهم می کرد. با توجه به عملکرد باد و امواج، سطح دریا هرگز آرام نیست. پدیده جزر و مد نیز این امر را تشدید می کند. تلاطم قایق ها به این دلایل باعث می شود بارگیری و تخلیه بار و مسافر چالش بر انگیز شود. از این رو مناطق پناه طبیعی برای لنگر انداختن قایق ها و کشتی استفاده شده است. مطابق با لورنزی (2013)، قدیمی ترین بندر کشف شده 4500 ساله است...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله علوم اقتصادی در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید