Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده مهندسی كامپيوتر /

عنوان ترجمه شده مقاله: روش پیشرفته ی دیفی-هلمن برای نهان نگاری تصویر

ترجمه فارسی مقاله در مورد نهان نگاری تصویر آماده دانلود است. نهان نگاری فرایندی است که در آن از رسانه هایی همچون تصاویر، ویدئوها، متن و غیره، به عنوان پوششی برای مخفی نمودن داده ها استفاده می شود. کلمه نهان نگاری یا steganography به زبان یونانی می باشد و از دو کلمه تشکیل شده است.

چکیده

الگوریتم تبادلِ کلیدِ دیفی-هلمن یکی از محبوب­ترین الگوریتم ­های مورد استفاده در رمزنگاری می­باشد.

 نهان ­نگاری، رویکرد اختفای اطلاعات در رسانه است. هنگامیکه این رسانه، تصویر باشد، این رویکرد را نهان ­نگاریِ تصویر می­نامیم. در حال حاضر، محبوب­ترین الگوریتم برای نهان­ نگاری تصویر، "الگوریتم ادغام در کم­ ارزش­ترین بیت" (یا به اختصار الگوریتم LSB) می­باشد. اما ثابت شده است که به­ راحتی می­توان امنیت LSB را به خطر انداخت، از این رو این الگوریتم نا امن است. پیشنهاد ما این است که برای تعیین موقعیت پیکسل تصویر (پیکسلی که قرار است اطلاعات در آن جاسازی شوند) از الگوریتم دیفی-هلمن استفاده شود. در الگوریتم دیفی-هلمن، هر دوی فرستنده و گیرنده، کلیدهای خصوصی را نگه می­دارند. همچنین کلید عمومی نیز میان آنها به اشتراک گذاشته می­ شود. فرستنده، یک کلید عمومی را برای گیرنده ارسال می­کند و برعکس. این کلید عمومی چیزی جز حاصلضرب کلید خصوصی در کلید عمومی نمی­باشد. کلید مخفی به اشتراک گذاشته می­شود، سپس کلید عمومی دریافت شده، در هر یک از کلیدهای خصوصی ضرب می­شود. اکنون، مقدار بدست آمده نشان­دهنده ­ی موقعیت پیکسلی می­باشد که برای جاسازی نمودن داده­ها در نظر گرفته می­شود. بنابراین، تمام پیکسل­ها در مقدار بدست آمده ضرب می­شوند تا موقعیت اولین بیت برای استفاده­ی LSB تعیین شود. اگر همچنان تعدادی از داده­ها باقی بمانند، کلید مشترک از 1 تفریق می­شود، سپس تمام پیکسل­های متناظر با این مقادیر جدید پر می­شوند و این روند تکرار می­شود تا زمانیکه تمام اطلاعات پنهان شوند.

1-مقدمه

نهان­نگاری فرایندی است که در آن از رسانه­هایی همچون تصاویر، ویدئوها، متن و غیره، به­عنوان پوششی برای مخفی نمودن داده­ها استفاده می­شود. کلمه­ی نهان­نگاری یا steganography به زبان یونانی می­باشد و از دو کلمه تشکیل شده است. کلمه­ی اول "steganos" که به معنای "پنهان شده یا پوشش داده شده" و کلمه­ی دوم "graphein" که به معنای "نوشتن" می­باشد. نهان­نگاری اغلب با رمزنگاری اشتباه گرفته می­شود. هرچند که هر دوی آنها اهداف مشابهی دارند اما ذاتا متفاوت هستند…

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید..


موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی كامپيوتر " با موضوع " روش پیشرفته ی دیفی-هلمن برای نهان نگاری تصویر " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
روش پیشرفته ی دیفی-هلمن برای نهان نگاری تصویر
نویسنده/ناشر/نام مجله :
IEEE International Conference on Advanced Networks and Telecommunications Systems
سال انتشار
2000
کد محصول
1013146
تعداد صفحات انگليسی
4
تعداد صفحات فارسی
12
قیمت بر حسب ریال
880,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
607 کیلو بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده مهندسی كامپيوتر را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 880000 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده مهندسی كامپيوتر در زمینه کلمات کلیدی زیر است:


Steganography
LSB;Diffie-Hellman

تاریخ انتشار در سایت: 2018-11-26
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی كامپيوتر در موسسه البرز

نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

ثبت سفارش جدید